Vilken stenleverantör ska man välja för stenskivor?

February 28, 2015 by erki

Det finns en uppsjö av stenleverantörer – bara i Stor-Stockholm. Vilken ska man då välja? Vi på stenbankskivor.se får hundratals förfrågningar per år och kommer då och då i kontakt med våra konkurrenter. Nedan följer en lista på olika leverantörer i Stor-Stockholm.

Utan att vara för skygg om olika alternativ av stensbänkskivor i Storstockholm, följer nedan en lista över några företag som vi sammanställt på stenbankskivor.se som också är verksamma i området.

1) Stenfirmatorner.se är ett familjeföretag i fjärde genaration och har en stor bredd på stenbänkskivorna och tillverknings verksamhet, utgår från norra Stockholm.

2) Osterholmsgranit.se är ett rejält företag som varit med i naturstensbranchen länge. De tillhandahåller även medel för underhåll av stenskivorna och utgår från södra Stockholm.

3) Svenskastengruppen.se har bra bredd på både interiöra stenbänkskivor och stenar till utomhusbruk.

4) Granitkungen.se är ett stenföretag som av namnet är specialister på granit och finns i Kungens Kurva. Bra sätt att se olika stenprover i showroom.

5) Granitexperten håller på med stenbänksivor av granit men också marmor och komposit och erbjuder även vaskar och blandare.

6) Stenskivor.se är också en leverantör som gjort mycket reklam på webben på senaste tiden.

Det är några exempel på leverantörer av stenskivor i Stockholm. Såsom vi ofta på stenbankskivor.se säger till våra kunder så gäller det att:

– Välja ett företag som levererar bra kvalite till bra pris.

– Och som kan erbjuda bra service om det skulle uppstå problem.

– Ger garanti på arbetet och stenarna.

Lycka till!

//Teamet på stenbankskivor.se

olika stenskivor

 


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment